.:Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ:.

e-banner-ppel

e-banner-ppel

COVID - 19

Στο κατάλυμά μας τηρούμε όλα τα προβλεπόμενα μέτρα απολύμανσης τόσο στους κοινόχρηστους χώρους όσο και στα δωμάτια με αυξημένη ευαισθησία.

Πάντα δίναμε ιδιαίτερη έμφαση στην καθαριότητα του καταλύματος μας το οποίο φαίνεται και από τη βαθμολογία μας !Το προσωπικό μας αποτελείται από πολύ λίγα και συγκεκριμένα άτομα και έχει εκπαιδευτεί κατάλληλα.

 

Το πρωινό μας σερβίρεται από τις 8:00 μέχρι τις 11:00 , θα γίνετε με προσυνεννόηση για αποφυγή συνωστισμού. Τα προϊόντα θα είναι τα περισσότερα αεροστεγώς συσκευασμένα για την αποφυγή ανθρώπινης επαφής.Τα τραπεζάκια έχουν τοποθετηθεί έτσι ώστε να υπάρχουν οι ανάλογες αποστάσεις.

 

Προτρέπουμε την χρήση του ανελκυστήρα μόνο για αποσκευές.

 

Απολυμαντικά χεριών έχουν τοποθετηθεί σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους.

 

Τα κλινοσκεπάσματα πλένονται σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες με κατάλληλα πιστοποιημένα απολυμαντικά(συγκεκριμένα για Covid-19) .

 

Όλα τα δωμάτια καθαρίζονται με χρήση μηχανής ατμού (ειδικής για απολύμανση άνω των 100 βαθμών).
 
Συνεχής και ενδελεχής καθαρισμός και απολύμανση όλων των επιφανειών στους κοινόχρηστους χώρους και δωμάτια με ατμοκαθαριστή με ιδιαίτερη προσοχή στα control air condition ,tv ,στις χειρολαβές καθώς και στα δάπεδα.
 
Έχει πραγματοποιηθεί η προβλεπόμενη μυοκτονία σε όλους τους χώρους της εγκατάστασης.
 
Η επιχείρηση τηρεί ηλεκτρονικό αρχείο όλων των ατόμων που διέμειναν στο ξενοδοχείο -όνομα, εθνικότητα, αριθμός διαβατηρίου/ταυτότητος ,ημερομηνία άφιξης και αναχώρησης, στοιχεία επικοινωνίας (διεύθυνση, τηλέφωνο, e-mail)-, ώστε να καθίσταται δυνατή η επικοινωνία με τις στενές επαφές τυχόν κρούσματος COVID-19, που ενδέχεται να τακτοποιηθεί εκ των υστέρων, σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) και ενημερώνει όλους τους επισκέπτες ότι τηρείται αρχείο για λόγους προστασίας δημόσιας υγείας.
 
H φροντίδα των επισκεπτών και των εργαζομένων μας είναι άμεση προτεραιότητα για εμάς!
 
Με σεβασμό και διακριτικότητα


Λιγα λόγια για το Harmony Luxury Rooms

Harmony Luxury Rooms, ένα παράθυρο στη πόλη του Ναυπλίου.

Στο μαγευτικό Ναύπλιο, την πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας εγκαινιάσαμε τον Ιούνιο του 2011 μια νέα μονάδα δώδεκα πολυτελών ενοικιαζομένων δωματίων που προσφέρει όλες τις σύγχρονες ανέσεις για μια ευχαριστη διαμονή. Όλα μας τα δωμάτια διαθέτουν ιδιωτικά μπαλκόνια με πανοραμική θέα στον Αργολικό κόλπο και την παλιά πόλη του Ναυπλίου με τα κάστρα της (Παλαμήδι, Ακροναυπλία και την καστρονησίδα Μπούρτζι).

Τα Harmony Luxury Rooms βρίσκονται μπροστά στην παραλία του Ναυπλίου, παρέχοντας ευκολή πρόσβαση στην παλιά πόλη (ένα λεπτό με το αυτοκίνητο ή δέκα λεπτά με τα πόδια) καθώς και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων. 

Κάθε πρωί προσφέρουμε ένα πλούσιο πρωινό μπουφέ με continental και παραδοσιακές συνταγες που παρασκευάζουμε με φρέσκα και αγνά υλικά για ένα ομορφο ξεκίνημα της ημέρας. 

Το Ναύπλιο είναι μια όμορφη και κοσμοπολίτικη πόλη, γεμάτη ιστορία, με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική, σπουδαία ιστορικά μνημεία και ποικιλία δραστηριοτήτων όλο το χρόνο. 

Είναι ένα δημοφιλές μέρος για χαλάρωση στις παραλίες της Καραθώνας και της Αρβανιτιάς, καταπληκτικές διαδρομές για περιπάτους και επίσης είναι το σταυροδρόμι σπουδαίων αρχαιολογικών χώρων. Τίρυνθα(3χλμ), Μυκήνες(20χλμ),Επίδαυρος (25χλμ). 

Oι λόγοι που κάνουν τα Harmony Luxury Rooms επιλογή σας στην Ελλάδα και ειδικά στο Ναύπλιο είναι. 

Επισκεφτείτε το Harmony Luxury Rooms για μια αληθινή Ελληνική φιλοξενία. 

Τοποθεσία (μια από τις ποιο όμορφες πόλεις στην Ελλάδα) με εύκολη πρόσβαση από την Αθήνα (μόλις 1.30 ώρα με το αυτοκίνητο). 

Πολυτελή δωμάτια σε λογικές τιμές.

Η θέα των δωματίων (δεν υπάρχουν άλλες εναλλακτικές επιλογές διαμονής στο Ναύπλιο με πιο όμορφη άποψη του Ναυπλίου και των κάστρων του).

Χώρος στάθμευσης (από τους ελάχιστους χώρους φιλοξενίας που διαθέτουν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης).

Πρωινό (μπουφέ, continental με παραδοσιακές συνταγές από τοπικά φρέσκα προϊόντα)

Δωρεάν ίντερνετ

MHTE : 1245K133K0368501

Ισολογισμός.